Website ontwikkeling

Met een individuele aanpak!

SEO Compleet is een full service internetbureau en is gespecialiseerd in website ontwikkeling vanuit een online marketing visie. Met ruime ervaring op het gebied van website ontwikkeling, online marketing, techniek, project management en grafische vormgeving zijn wij uitgegroeid tot een professionele partner en garanderen wij een succesvolle website, webshop en online vindbaarheid.
SEO Compleet pakt elk project, klein of groot, individueel en met veel enthousiasme aan. Wij ontnemen u al het werk en alle zorgen welke komen kijken wij het (laten) bouwen van een website of webshop!

Kwalitatieve websites

Met oog voor zoekmachine-optimalisatie

Bij alle websites en webshops die door SEO Compleet ontwikkelt worden, staat de online vindbaarheid (SEO) centraal. Niet alleen de vormgeving of functionaliteit, maar ook uw marketingdoelstellingen vormen de basis van uw website. Voordat wij aan uw website beginnen vragen wij u; ‘Waarom wilt u een nieuwe website?’ Wij weten dat dit geen eenvoudige vraag is en helpen u bij dit antwoord door middel van een vrijblijvend deskundig adviesgesprek.
Uw nieuwe website is niet het einddoel, maar wel een belangrijke schakel binnen uw online vindbaarheid traject.

Van A tot Z

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent

Binnen SEO Compleet wordt uw website ontwikkeld door een team met ervaring. Na de ontwikkelfase komt uw website terecht bij de online marketing specialisten die een SEO check op de website uit zullen voeren. Als de website goedgekeurd is door de online marketing specialisten, gaat onze techniek en design afdeling de website controleren op technische en grafische aspecten. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw website klaar is om uw online vindbaarheid optimaal te benutten.Website ontwikkeling op maat

SEO Compleet biedt geen standaard pakketten aan zoals de meeste aanbieders doen. Dit is volgens ons onpersoonlijk en blijkt in het praktijk niet altijd succesvol te zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van uw complete vindbaarheid, usability en conversie. Om deze reden durven wij het aan om alles op basis van ‘no cure, no pay’ aan te bieden.

Uw eisen en doelstellingen nemen wij zeer serieus en staan bij ons altijd centraal. Wij zorgen dan ook dat u deskundig geadviseerd wordt alvorens we beginnen aan het traject.

Gestructureerd & persoonlijk

SEO Compleet is succesvol geworden door de gestructureerde werkwijze en door zich te houden aan de afspraken die gemaakt worden. Zo hebben we overzichtelijke maandelijkse rapportages waarin de bezoekers aantallen, posities en conversies inzichtelijk worden gemaakt voor u. Hieraan houden wij ons altijd omdat we duidelijkheid willen voor zowel u als voor ons, omdat we veel waarde hechten aan een succesvol eindproduct, uw tevredenheid en feedback.

Website ontwikkeling stopt niet

Website ontwikkeling stopt niet bij de oplevering. Wij blijven de website monitoren op technisch en grafisch gebied. De aanpassingen die de website nodig heeft voor de online vindbaarheid worden uitgevoerd in overleg met u, om de conversie optimaal te behouden. U kunt altijd terecht met uw vragen of opmerkingen. Wij beantwoorden deze vragen vrijwel direct op werkdagen en binnen 12 uur in het weekend. Hiervoor kunt u ons altijd contacteren zowel voor vragen als voor gratis SEO advies.

Zodra uw online vindbaarheid doelstellingen bepaald zijn, bepalen wij gezamenlijk ook de huisstijl van uw website. Met huisstijl kunt u denken aan de look & feel, logo ontwerp, visitekaartjes, drukwerk en alles wat met de branding van uw website te maken heeft. Dit wordt technisch en grafisch uitgewerkt met het oogpunt op het vergroten van uw online conversie.

In elke fase van de ontwikkeling tot de oplevering kunt u ervan uitgaan dat uw website zorgvuldig, kundig en met veel ervaring verzorgd wordt. Uiteindelijk bent u verzekerd van een succesvolle website die zowel technisch, grafisch als op het gebied van online vindbaarheid optimaal ontwikkeld is.