Technische optimalisatie

Een solide basis

Om hoog te kunnen scoren met uw website dient de basis goed te staan. De basis van iedere website is de codetaal welke er achter zit. Zoekmachines als Google stellen hoge eisen aan de code, omdat zoekmachines kwalitatieve en ‘schone’ pagina’s hoger ranken. SEO Compleet maakt de code van uw website zoekmachinevriendelijk, zodat aan de eisen van Google wordt voldaan. Ook zorgen wij voor een snellere laadtijd en het responsief (voor mobiel/tablet) maken van uw website. Wilt u het toch zelf doen, dan kunnen wij u vrijblijvend advies geven op technisch gebied.

‘Meer dan HTML alleen’

Van conversie meten tot gebruiksgemak, SEO

Is uw website geschikt voor tablets en mobieltjes? En wat is hiervan de invloed op de positionering van uw website in Google? Zoekmachines willen kwaliteit aan gebruikers bieden, daarom wordt gebruikersgemak gewaardeerd.
Via welke webpagina’s komen mensen binnen en op welk moment gaan ze weg? Hoeveel procent van de bezoekers gaat over tot actie? Dit alles is te meten en wordt door SEO Compleet verwerkt in overzichtelijke rapportages. Zo krijgt u meer inzicht in de wensen en behoeften van uw klanten.

Google’s best friend

WordPress

Om u altijd te kunnen verzekeren van een ‘schone website’,¬†maken wij bij het ontwikkelen van websites gebruik van WordPress. Dit is een CMS systeem waarin u erg gemakkelijk aanpassingen kunt doen aan uw website of webshop. We¬†vertellen hier meer over op onze Website-ontwikkeling pagina. Websites welke zijn gebouwd in WordPress hebben een zoekmachine-vriendelijke code. SEO Compleet

Technische zoekmachine optimalisatie tips

Ervaring niet per se vereist!

Er zijn een aantal punten welke essentieel zijn voor een betere vindbaarheid welke toepassing hebben op de technische kant van een website. Hieronder een rijtje van de belangrijkste aspecten:

– Nette navigatiestructuur / menu
– Gebruiksvriendelijkheid
– Actualiteit
– Schone code
– Laadtijd
– Analytische Google producten
– Sitemaps
– Robots.txt
– Www resolve

Optimaliseren?

Weet u niet zeker of uw website goed geoptimaliseerd is? Vraag dan vrijblijvend advies aan! Wij kunnen u helpen dit goed te zetten waardoor u hoger in de zoekmachine zal gaan scoren. U weet inmiddels hoe belangrijk het is om beter gevonden te worden.