Over ons

Wat doet SEO Compleet?

Samen met onze zeer gewaardeerde klanten werken wij aan een volledig geoptimaliseerde online vindbaarheid wat uiteraard tot conversie lijdt. Wij geven gratis advies over uw online strategie, denk hierbij aan uw online vindbaarheid, social media, hostingpartij, optimalisatie van uw website of webshop maar ook uw huisstijl, logo en visitekaartjes. Ook denken wij mee met hoe u uw markt kunt verruimen. Dingen waar u nooit aan hebt gedacht of waar u niet van op de hoogte was, kaarten wij aan, om ook via deze weg meer te converteren. Denkt u aan SEO compleet, dan willen wij dat u denkt aan team professionals die u een extra hand toereikt.

1 partij waar uw vragen wél beantwoord worden!

Inmiddels hebben wij al tientallen ondernemers mogen adviseren en helpen met de online vindbaarheid. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvend gesprek aan bij één van onze specialisten.

Wie is SEO Compleet?

SEO Compleet is opgericht door twee internet specialisten met als doel ondernemers meer inzicht te geven in de online wereld. De oprichters zijn van mening dat het niet meer mogelijk is om slechts een beperkt aantal diensten aan te bieden wat meehelpt met het optimaliseren van uw conversie. Dit is gebleken uit de jaren praktijkervaring en kennis die zij hebben opgedaan in de online wereld. U wilt niet samenwerken met verschillende partijen die samen 1 doel voor u proberen te realiseren; namelijk het optimaliseren van uw online conversie. Na vele ondernemers gesproken te hebben, zijn de oprichters op het idee gekomen om een partij op te richten waar u ALTIJD terecht kunt met uw vragen, inderdaad u kunt ons ook in de nacht wakker bellen! Dit hoeft niet eens te gaan over uw website, bedrijf of online vindbaarheid, omdat de oprichters een partij hebben opgericht die daadwerkelijk luistert en alles voor de klant over heeft. Wij nodigen u van harte uit om ons te leren kennen!