Een nieuwe website nodig?

SEO Compleet bouwt van A tot Z

Hoe staat uw website ervoor? Is uw website nog up-to-date? Heeft u nog een oude website en kunt u zelf niets wijzigen of plaatsen zonder een webmaster? Als dit het geval is dan heeft u een nieuwe website nodig! Het is tijd voor een verandering want uw website zegt veel over uw bedrijf en moet dus representatief zijn.
Wij kunnen uw oude website ombouwen of een geheel nieuwe website voor u bouwen. Het is uit onderzoek gebleken dat bezoekers oftewel potentiële klanten geen vertrouwen hebben in een bedrijf met een verouderde website. Dit is logisch, want als een bedrijf haar eigen website niet eens kan verzorgen hoe zit het dan met de diensten of producten welke aangeboden worden?

De laatste trends

Techniek staat niet stil

Tegenwoordig zijn websites compatibel voor tablets en mobieltjes en krijgen https-domeinen een streepje voor in zoekmachines. Constant zijn ontwikkelaars bezig websites te verbeteren, daarom kunt u niet achterblijven. Is uw website verouderd en wilt u een nieuwe website?
Normaliter is de levensduur van een website 3 tot 5 jaar. Heeft er gedurende deze tijd geen vernieuwing plaatsgevonden op uw website, dan bent u klanten aan het verliezen! U weet wat dit betekent, minder klanten = minder omzet. Laat ons naar uw website kijken en gratis advies geven of contacteer ons direct omtrent de mogelijkheden rondom een nieuwe website.

Hoe herkent u een gedateerde website?

Onderin de website staat een oud jaartal b.v. 2009
Uw website heeft een homepagina dat is ontwikkeld in flash of is geanimeerd
Uw website is niet consistent
De content op uw website zit in de afbeeldingen
Uw website is statisch
Er is geen social media aandacht besteed aan uw website
Uw website schaalt niet mee op verschillende schermresoluties
Er is geen uitnodiging tot een actie
U telt de klanten door middel van een klantenteller op uw website