Wilt u een nieuwe webshop?

Eenvoudig in gebruik

Vroeger werd een webshop gezien als een klein ‘extraatje’ om wat bij te verdienen. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een serieuze zaak. Online verkoop is de afgelopen jaren enorm toegenomen en verwacht wordt dat in de toekomst nog meer consumenten online hun aankopen zullen doen.
Omdat er steeds meer nieuwe webshops bijkomen wordt het steeds moeilijker om met uw webshop naar boven te komen. Daarom ontwikkelt SEO Compleet nieuwe webshops welke gelijk zoekmachine vriendelijk zijn gebouwd.

Webshop of fysieke winkel?

Vaak krijgen wij de vraag of het nodig is een fysieke winkel te behouden naast een webshop. Nu is het zo dat er steeds meer online geshopt wordt en dit alleen maar toeneemt. Toch willen klanten nog vaak bij een fysieke winkel terecht kunnen om producten te zien of om ondersteuning te krijgen. Heeft u een fysieke winkel naast uw webshop? Dan komt dit ten gunste van u, want klanten zullen eerder overgaan tot het online kopen van uw producten omdat u al een vertrouwen schept met uw fysieke winkel.

Alleen een webshop

Heeft u alleen een webshop en geen fysieke winkel dan is het erg belangrijk om een goede online vindbaarheid te hebben. Al uw conversie moet u zien te halen uit de bezoekers via de zoekmachines. Dit zal het verschil uitmaken of uw webshop een succes zal worden of niet. Wij helpen u uiteraard om het maximale uit uw webshop te halen en bieden daarom ook een compleet optimalisatiepakket aan.

Wat kost een nieuwe webshop?

Wij weten dat het een hele investering is om een nieuwe webshop te beginnen. Zo heeft u natuurlijk een voorraad nodig en misschien ook een opslagruimte. De volgende onderdelen zijn erg belangrijk als u direct een goede start wilt maken:

  • – Nieuwe webshop laten bouwen
  • – Producten op de website plaatsen, zorg voor kwalitatieve productfoto’s daar dit vertrouwelijker overkomt
  • – Een snelle webhostingspakket, uw hele webshop zal hierop draaien
  • – Verzend- en betaalkosten: de kosten die u maakt om verzending aan te bieden en betaling mogelijk te maken in uw webshop (met bijvoorbeeld iDeal)

Door de jaren heen hebben wij een productieve werkwijze weten te bemachtigen. Door deze werkwijze te hanteren besparen wij veel tijd en kunnen uw nieuwe website tegen voordelige prijzen aanbieden. Daar wij iedere klant persoonlijk benaderen, zien wij geen reden een vaste prijs te noemen. Wij zullen gezamenlijk tot een prijs komen nadat wij uw eisen en doelstellingen vastgesteld hebben.

Heeft u nog vragen over een nieuwe webshop of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Heeft u al een webshop en wilt u deze optimaliseren? Vraag dan gratis advies aan en onze specialisten zullen u verder helpen.

  • – Het ontwikkelen van een nieuwe webshop
  • Optimaliseren van uw bestaande webshop
  • – Advies en implementatie van betaalsystemen (iDeal, PayPal etc)
  • Gratis advies over uw online concurrentie