Missie & Visie

Missie SEO Compleet

Ons bestaansrecht

SEO Compleet is opgericht door vier SEO-guru’s. Na jaren in de online wereld te hebben gewerkt werd het tijd een eigen onderneming te starten.
In de jaren dat zij voor online bedrijven werkten zagen ze veel bedrijven komen en ook weer gaan. Geagiteerd dat hun vakgebied een steeds slechtere naam begon te krijgen wilden ze bewijzen dat het ook anders kan. Geen kleine lettertjes, niet alleen een inspanningsverplichting, geen onoverzichtelijke grafieken en vooral geen mooie praatjes! De missie van SEO Compleet is dan ook:

De website van de klant op de eerste pagina van Google zetten met zoektermen welke de klant bepaalt

Wij zetten al onze kennis en energie in om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren. Ons bestaansrecht is dan ook dat wij zorgen voor posities op de eerste pagina.

Visie SEO Compleet

Ambities voor de toekomst

Wij zagen al jaren geleden het belang van Google en andere zoekmachines in en zien dit belang alleen maar groter worden in de toekomst.
Zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en updates is van cruciaal belang. Door werknemers te stimuleren, te motiveren en te trainen zorgen wij dat de kwaliteit ook in de toekomst gegarandeerd blijft. Naar onze klanten toe willen wij ook in de toekomst een eerlijke en kwalitatieve dienst blijven bieden. Onze visie is dan ook ambitieus en helder:

In de constant veranderende wereld van online marketing blijven wij bij met de nieuwste ontwikkelingen en kansen